Oppsett av mail på iPhone/iPad/iOS

Trykk på Settings og trykk på Mail, Contacts, Calendars.

Kom i gang med å sette opp mail på din iPhone eller iPod Touch ved å trykke på Settings.

Trykk på Add Account....

Trykk på Add Account.

Trykk på Other.

Trykk på Other.

Velg Add Mail Account.

Velg Add Mail Account.

Skriv inn ditt navn i Name.

Skriv inn e-postadressen din i Email f.eks. name@example.com, der example.com er ditt domene som hostes av One.com.

Password er passordet du valgte for e-postkontoen i kontrollpanelet.

Skriv inn en beskrivelse i Description f.eks. name@example.com.

Trykk på Next.

Skriv inn ditt navn

Sørg for at IMAP er markert.

Marker IMAP.

I Incoming Mail Server skriv imap.one.com som Host Name.

Skriv inn hele e-postadressen din som User Name f.eks. name@example.com.

Skriv inn passordet du har valgt for e-postkontoen i kontrollpanelet, i feltet Password.

Skriv inn detaljer for innkommende mailserver.

I Outgoing Mail Server skriver du send.one.com som Host Name.

Skriv inn hele e-postadressen din som User Name f.eks. name@example.com.

Skriv inn passordet du opprettet i kontrollpanelet i Password-feltet og trykk på Next.

Vær oppmerksom på at selv om at det i feltet står Optional, skal det utfylles.

Skriv inn detaljer for utgående mailserver.

Trykk på Save igjen.

Trykk på Save igjen.

Trykk på e-postkontoen du akkurat har opprettet.

Trykk på mailkontoen som du har opprettet.

Trykk på Account-feltet.

Trykk på Account-feltet.

Trykk på SMTP under Outgoing Mail Server.

Trykk på SMTP i Outgoing Mail Server-feltet.

Trykk påsend.one.com i feltet Primary Server.

Trykk på infoen i Primary Server-feltet.

I Host Name skriv send.one.com.

Skriv inn hele e-postadressen din som User Name f.eks. name@example.com.

Skiv inn ditt passord i Password.

Use SSL skal stå som ON.

Authentification skal være Password.

Som Server Port skal du bruke port 465. For å bekrefte informasjonen, trykk på Done og så Account.

Skriv inn detaljer for Outgoing Mail Server igjen.

Gå ned til Use SSL i Incoming Settings, og innstill denne til ON.

Slide Use SSL til OFF.

Use SSL er nå innstilt til ON.

Use SSL er nå innstilt til OFF.

Neste steg er å synkronisere Mailbox Behaviors med serveren, for å sikre at e-postene dine blir lagret både på enheten og på serveren.

Trykk på Drafts Mailbox.

Synkroniser Mailbox Behaviors.

Trykk på Drafts under On the Server-feltet. Gå tilbake ved å trykke på Advanced, og gjør det samme for de andre postboksene. Sent Mailbox skal være satt til Sent i On the server-feltet, og Deleted Mailbox skal være satt til Trash i On the server-feltet.

For å fullføre oppsetningen, trykk på Account og Done.

Trykk på Draft

Gratulerer, du har nå satt opp din One.com e-postkonto på din iOS enhet.