Logge på webmail

Gå til www.one.com og velg Webmail

Velg webmail på One.coms forside.

For å logge deg på ’One.com Webmail’, tast inn mailaddressen din i den øvre innloggingsboksen og passord som du har laget i kontrollpanelet. Klikk Logg på .

Logg inn på One.coms webmail ved å bruke din mailadresse og passord.

Du må godkjenne pop-ups fra One.com for å bruke ’One.com Webmail’. Dette gjør du i Internet Explorer ved å gå til Verktøy -> Popup-blokkering -> Innstillinger for Popup-blokkering.

Tast inn one.com og klikk Legg til.

Tillat popups fra One.com på din webmail.

NB!: Andre programmer (f.eks. Antivirus-programmer og verktøylinjer) kan også blokkere popups.