Konfigurer ditt virus- og spamfilter

Spam- og Virusfilter kan både administreres som "enkelt e-mail administrator", eller som administrator av hele domenet. I nedenstående eksempel vises dem som "domene administrator"

Åpne www.one.com, velg Control Panel (Kontrollpanel).

Velg kontrollpanel for å konfigurere virus og spamfilter.

Inntast Domain (Domene) og Password (Passord), og klikk Log on (logg på)

Logg inn i kontrollpanelet for å få tilgang til virus og spaminnstillingene.

Velg Virus & Spam

Klikk på Virus & Spam ikonet i kontrollpanelet.

Velg mailadresse som skal redigeres og klikk Edit (Rediger)

Velg mailadressen som du ønsker å justere virus og spam beskyttelse for.

Innstill Virus & Spamfilter og klikk på Save (Lagre)
(Hjelp og forklaringer finnes på siden)

Definer dine ønskede innstillinger for virus og spamfilteret.