Slik bruker du 1-klikks WordPress hos One.com

1-klikks WordPress er en enkel måte å installere WordPress på ditt webhotell hos One.com. Kjør installasjonen direkte fra kontrollpanelet og publiser via WordPress på bare noen minutter.

Åpne 1-klikks WordPress
Legge til en 1-klikks WordPress-installasjon
Opprette ditt første innlegg med WordPress
Fjerne 1-klikks WordPress
Gjenopprette 1-klikks WordPress
Redigere 1-klikks WordPress

Åpne 1-klikks WordPress

Du kan åpne 1-klikks WordPress-installasjonen fra nettleseren.

1. Gå til nettsiden vår www.one.com.
  2. Klikk Kontrollpanel
  3. Skriv inn domene og passord
  4. Klikk Logg på
  5. Klikk 1-klikks WordPress
Klikk WordPress i kontrollpanelet

Legge til en 1-klikks WordPress-installasjon

Etter at du har logget på kontrollpanelet og åpnet WordPress-delen er du klar til å starte installasjonen.

1. Klikk på Ny installasjon.
  2. Klikk ny installasjon for å installere 1-klikks WordPress
  3. Velg språk og plassering for bloggen. Som standard blir bloggen plassert direkte på rotnivået for domenet, men du kan også plassere den under et underdomene.
  4. Klikk på Installer
Skriv inn opplysninger om bloggen for WordPress

Deretter må du opprette en administrator for WordPress-installasjonen. Denne administratorprofilen brukes til å logge inn på WordPress-delen av bloggen din.

1. Klikk på WP admin.
    Skriv inn en tittel på bloggen.
  2. Skriv inn brukernavn, e-postadresse og passord for administratoren.
    Klikk på Installer WordPress.
Opplysninger om administrator for WordPress.

Opprette ditt første innlegg med WordPress

Nå er alt klar til at du kan opprette ditt første innlegg med WordPress-installasjonen.

For å legge ut et innlegg logger du deg på WordPress-delen av nettstedet:

1. Klikk på WP admin i WordPress-delen av ditt One.com kontrollpanel.
  2. Klikk på ´Wp Admin´ for å logge inn på WordPress
  3. Skriv inn brukernavnet og passordet for WordPress-administratoren du nettopp opprettet.
  4. Klikk på Logg inn.
  5. Logg på WordPress.
  6. Klikk på Kontrollpanel
  7. Under Hurtigpublisering skriver du inn en overskrift og legger til inneholdet i ditt første innlegg.
  8. Klikk på Publiser.
  9. Skriv det første innlegget med WordPress.

Fjerne 1-klikks WordPress

1. Logg på ditt One.com kontrollpanel og klikk 1-klikks WordPress.
  2. Klikk på Slett blogg ved siden av navet på WordPress-installasjonen du ønsker å fjerne.
  3. Klikk Rediger/Vis info for å få tilgang til sletting i WordPress.
  4. Skriv inn passordet til ditt One.com kontrollpanel.
  5. Klikk på Slett.
  6. Klikk slett blogg for å fjerne WordPress.
  7. Vent mens WordPress-installasjonen fjernes.
Bekreft sletting WordPress

Merk: Hvis du fjerner en 1-klikks WordPress-installasjon blir også alt innhold på WordPress-nettstedet ditt slettet.

Gjenopprette 1-klikks WordPress

Du kan gjenopprette din 1-klikks WordPress-installasjon:

1. Logg på kontrollpanelet ditt hos One.com, og klikk WP admin, ved siden av navnet på WordPress-installasjonen du ønsker å redigere.
    Deretter logger du på administrasjonspanelet for WordPress, med WordPress-brukeren din.
  2. Klikk på Kontrollpanelet, og så Oppdateringer
  3. Klikk på Re-installer nå.
Gjenopprette WordPress.

Redigere 1-klikks WordPress

Du kan oppdatere språk, administrators e-post, urls, tittel og mere for en eksisterende 1-klikks WordPress-installasjon gjennom administrasjonspanelet for WordPress.

1. Logg på kontrollpanelet ditt hos One.com, og klikk WP admin, ved siden av navnet på WordPress-installasjonen du ønsker å redigere.
    Deretter logger du på administrasjonspanelet for WordPress, med WordPress-brukeren din.
  2. Klikk på Innstillinger i menyen til venstre.
  3. Klikk ´Rediger/Vis info´ for å endre WordPress.
  4. Skriv inn den nye informasjonen.
  5. Rull ned på siden.
  6. Klikk på Lagre endringene for å lagre endringene.
Oppdater info for WordPress.