Slik bruker du 1-klikks WordPress hos One.com

1-klikks WordPress er en enkel måte å installere WordPress på ditt webhotell hos One.com. Kjør installasjonen direkte fra kontrollpanelet og publiser via WordPress på bare noen minutter.

Åpne 1-klikks WordPress
Legge til en 1-klikks WordPress-installasjon
Opprette ditt første innlegg med WordPress
Fjerne 1-klikks WordPress
Gjenopprette 1-klikks WordPress
Redigere 1-klikks WordPress

Åpne 1-klikks WordPress

Du kan åpne 1-klikks WordPress-installasjonen fra nettleseren.

1. Gå til nettsiden vår www.one.com.
  2. Klikk Kontrollpanel
  3. Skriv inn domene og passord
  4. Klikk Logg på
  5. Klikk WordPress
Klikk WordPress i kontrollpanelet

Legge til en 1-klikks WordPress-installasjon

Etter at du har logget på kontrollpanelet og åpnet WordPress-delen er du klar til å starte installasjonen.

1. Klikk på Ny installasjon.
  2. Klikk ny installasjon for å installere 1-klikks WordPress
  3. Skriv inn en tittel på bloggen.
  4. Velg språk og plassering for bloggen. Som standard blir bloggen plassert direkte på rotnivået for domenet, men du kan også plassere den under et underdomene.
Skriv inn opplysninger om bloggen for WordPress

Deretter må du opprette en administrator for WordPress-installasjonen. Denne administratorprofilen brukes til å logge inn på WordPress-delen av bloggen din.

1. Skriv inn brukernavn, e-postadresse og passord for administratoren.
  2. Klikk på Installer
Opplysninger om administrator for WordPress.

Opprette ditt første innlegg med WordPress

Nå er alt klar til at du kan opprette ditt første innlegg med WordPress-installasjonen.

For å legge ut et innlegg logger du deg på WordPress-delen av nettstedet:

1. Klikk på WP admin i WordPress-delen av ditt One.com kontrollpanel.
  2. Klikk på ´Wp Admin´ for å logge inn på WordPress
  3. Skriv inn brukernavnet og passordet for WordPress-administratoren du nettopp opprettet.
  4. Klikk på Logg inn.
  5. Logg på WordPress.
  6. Klikk på Kontrollpanel
  7. Under Hurtigpublisering skriver du inn en overskrift og legger til inneholdet i ditt første innlegg.
  8. Klikk på Publiser.
  9. Skriv det første innlegget med WordPress.

Fjerne 1-klikks WordPress

1. Logg på ditt One.com kontrollpanel og klikk WordPress.
  2. Klikk på Rediger/Vis info ved siden av navet på WordPress-installasjonen du ønsker å fjerne.
  3. Klikk Rediger/Vis info for å få tilgang til sletting i WordPress.
  4. Klikk på Slett blogg.
  5. Skriv inn passordet til ditt One.com kontrollpanel.
  6. Klikk slett blogg for å fjerne WordPress.
  7. Klikk på Slett.
Bekreft sletting WordPress

Merk: Hvis du fjerner en 1-klikks WordPress-installasjon blir også alt innhold på WordPress-nettstedet ditt slettet.

Gjenopprette 1-klikks WordPress

Du kan gjenopprette din 1-klikks WordPress-installasjon:

1. Logg på ditt One.com kontrollpanel.
  2. Klikk på WordPress.
  3. Klikk på Gjenopprett ved siden av navnet på den WordPress-installasjonen du ønsker å gjenopprette.
Gjenopprette WordPress.

Redigere 1-klikks WordPress

Du kan oppdatere språk samt e-postadresse og passord for administrator for en eksisterende 1-klikks WordPress-installasjon gjennom ditt One.com kontrollpanel.

1. Logg på ditt One.com kontrollpanel og klikk WordPress.
  2. Klikk Rediger/Vis info ved siden av navnet på den WordPress-installasjonen du vil redigere.
  3. Klikk ´Rediger/Vis info´ for å endre WordPress.
  4. Klikk på Oppdater ved siden av de opplysningene du ønsker å redigere.
  5. Skriv inn de nye opplysningene.
  6. Klikk på Oppdater igjen for å bekrefte endringene.
Oppdater info for WordPress.