Feilsøking blogg

Innholdet du har skrevet ble ikke akseptert

Symptom
Når du lagrer et innlegg i bloggen kan denne feilen oppstå:

Blogg innholdet ble ikke akseptert.

Årsak
Dette betyr at innlegget inneholder innhold som bloggen ikke aksepterer. Denne feilen kan oppstå når du limer inn tekst fra andre nettsteder (f.eks. websider eller tekstbehandlingsprogrammer) der formatteringen vil kopieres inn i innleggets kildekode.

Bla i filer
Dersom du skal lime inn tekst til bloggen, bør du gjøre følgende:

• Åpne Notepad (eller annen tekstbehandler)
  • Lime inn tekst i redigereren
  • Kopiere tekst fra redigereren
  • Lim inn til bloggen

Bloggen får den originale websiden til å forsvinne

Symptom
Den originale websiden vises ikke noen steder, når en blogg som ble opprettet i rotkatalogen på websiden er fjernet.

Årsak
Når en ny blogg blir opprettet, vil en fil med navn index.html bli plassert i rotkatalogen av websiden.

Bloggen forårsaker at den originale webside ikke vises.

Dersom en fil allerede finnes med samme navn i mappen, vil den gamle filen få nytt navn.

Den eksisterende filen vil etter den automatiske navneendringen se slik ut: index.html-061123-1401.html (sifrene vil variere)

Dette vil resultere i at den originale førstesiden har feil navn når bloggen blir slettet, fordi førstesiden må hete index.html for å fungere korrekt.

Bla gjennom filer
Se på filene på lagringsområdet (enten gjennom et FTP-program eller ved bruk av File Manager i Kontrollpanelet på hjemmesiden din).

• Slette den aktive index.html filen (dette er/var bloggens førsteside).
  • Dersom original førsteside også ble kalt index.html før du installerte bloggen, vil det nå befinne seg en fil i rotkatalogen på webhotellet ditt med lignende filnavn som følgende fil: index.html-061123-1401.html (disse sifrene vil variere)
  • Døp om denne filen til index.html.
  • Dersom førstesiden ble kalt index.htm eller index.php, er det ingen grunn til å endre navn på noen av filene.