Bruk av Bix Apps på iPhone og iPad

Vi har oppdatert Bix appen. Du finner guider til den nye versjonen her:

Slik bruker du Bix på iPhone
Slik bruker du Bix på iPad

Systemkrav

iPhone, iPad og iPod Touch.
iOS v3.0 og over til iPad og iOS v3.2 til iPhone/iPod.
Synk dine filer lett

Lett synkronisering til enhetens Favoritter

One.com appen vil automatisk synkronisere filer når du markerer dem som Favoritter. Når de først er i Favoritter, kan du få tilgang til dem når som helst, til og med når du ikke er koblet til internett.

Legg til filer under Favoritter

Legg til filer til appens Favoritter ved å klikke på stjerneikonet øverst til høyre.
Dette lagrer filen på din iPhone eller iPod Touch for offline visning.

Når en fil blir lagt til Favoritter, blir filen tagget med favoritt-ikonet for å indikere statusen. Du kan endre statusen ved og når som helst velge eller ikke velge stjerneikonet.

Oppdater dine favoritter

Oppdater dine Favoritter til den nyeste versjonen

Enhver forandring vil automatisk bli oppdatert i Favoritter basert på synkroniseringsinnstillingene.
En grønn stjerne som blinker nede til venstre for filen indikerer auto synk.

Musikkløsninger

Avspill eller last ned iPhone musikk

App’en vil automatisk filtrere all musikk og video fra Bix og legge dem i forskjellige seksjoner av dens Musikk fane basert på de forskjellige filkategoriene.

Bix - iPhone musikk

iPhone

Bix app - iPad musikk

iPad

Klikk på en kategori for å se filene.

Du kan spille et spor ved å trykke direkte på sporet. Avspill alle filer ved å trykke på Play knappen.
Tilpasset musikkavspiller
Du kan laste ned et spor ved å trykke på den blå nedlastingsknappen. En grønn sirkel indikerer at filen er lastet ned allerede.
Du kan navigere rundt i forskjellige seksjoner som Album, Sanger etc.

Bilder

iPad bilder
iPhone bilder

Bilder fanen er mer enn bare et lettvint sted å vise dine bilder. App’en vil automatisk filtrere alle bildefilene fra Bix og legge dem under Bilder fanen.

iPhone

Bildevisning

iPad

Du kan vise miniatyrbilder i rutenett ved å trykke på Foto album.

Trykk på kameraikonet for å ta bilder/video og laste opp til det gjeldene album.
Trykk på fotoalbum-ikonet for å laste opp bilder/video.

Støttede filer

Støttede audio og video filformater

Format Filtyper
MPEG-1, layer 3 .mp3
WAV .wav
AIFF .aif,.aiff
MPEG-2 eller MPEG-4 ADTS .aac
MPEG-4 .m4a,.mp4
H.264 Baseline Profile Level 3.0 video, opp til 640 x 480 med 30 fps. (Baseline profile støtter ikke B frames.) MPEG-4 Part 2 video (Simple Profile) .mov, .mp4, .mpv, .3gp

Støttede bilde filformater

Format Filtyper
Tagged Image File Format (TIFF) .tiff, .tif
Joint Photographic Experts Group (JPEG) .jpg, .jpeg
Graphic Interchange Format (GIF) .gif
Portable Network Graphic (PNG) .png
Windows Bitmap Format (DIB) .bmp, .BMPf
Windows Icon Format .ico
Windows Cursor .cur
XWindow bitmap .xbm
Import fra tredjepart

Importer/eksporter filer

One.com app støtter kun redigering av tekstfiler. For å redigere andre filer må brukeren eksportere til en tredjeparts app og etter redigering kan brukeren importere den tilbake til One.com app.

Hvordan importere fra tredjeparts app

Eksporter fra Bix app

Trinn å følge for å importere:

Åpne filen i en tredjeparts app.
Eksporter dokumentet til One.com. One.com app’en vil vise en advarsel og filen vil så bli lagt til i Importerte Filer listen.
One.com app’en støtter kun redigering av tekstfiler. For å endre andre filtyper, må du eksportere dem til en tredjeparts app. Etter redigering, må du importere filen tilbake til One.com app’en.
Importer filer
Importerte filer kan også lastes opp til Bix.

For å oppdatere en Favoritt fil med en importert fil:

Trykk på den blå sirkelen med pil for en av de importerte filene.
App’en vil så navigere til Favoritter og erstatte filen.
Erstatt filer

Hvordan eksportere filer til en tredjeparts app

Åpne et dokument/fil fra Favoritter/Importer filer fanen.

Trykk på eksporter ikonet.
Dette vil liste opp de tredjeparts apper som er installert på enheten og som kan åpne filen.

Dele filer

Du kan dele en fil ved å opprette en link til filen som du så kan maile eller kopiere og lime inn i en direktemelding, sms, eller et av dine favoritt program.

Delt link

Hvordan dele filer

Naviger til Alle filer/Favoritter fanen.
Vis filen du ønsker å dele ved å trykke på filen.
Trykk på i-ikonet øverst til høyre av siden.
Trykk på Del knappen.
Trykk på Mail knappen eller velg Kopier til utklippstavlen for å lime linken inn i en annen app.
Skriv mailadressen til mottakeren.
Trykk Ferdig.
Vis - Del - Navngi

Telefon innstillinger

Synk innstillinger

Synkroniseringsmekanismen holder alltid dine data oppdatert på din enhet. Synkroniseringsinnstillingene kan endres fra klient siden eller fra server siden. Synkroniseringen kan konfigureres til å bruke enten WiFi Synk eller Schedule Synk og en tidsperiode på to til ti minutter. Hvis du aktiverer WiFi Synk vil Scheduled Synk automatisk deaktiveres.

Klient eller server

For de lette synkroniseringsinnstillingene, bare naviger til Innstillinger og så Synkroniseringsinnstillinger

Cache Innstillinger

En cache mekanisme forbedrer ytelsen ved å lagre en bestemt mengde data på enheten. Du kan konfigurere Fil Cache og Media Cache basert på din enhets lagringskapasitet.

For cache konfigurasjonen naviger til Innstillinger og så Cache Innstillinger og naviger til Fil Cache/Media Cache for å innstille verdien.

Kode

Skriv inn kode

Koden sikrer din One.com app ved å kreve at en firesifret kode skrives inn når appen startes opp.

For kodens innstillinger naviger til Innstillinger og så Kode lås og opprett en firesifret kode.

Slett alle Bix filer fra din enhet

Du kan tømme din konto ved å navigere til Innstillinger.

Naviger til Innstillinger.
Fjern konto
Trykk Fjern konto fra enhet.

Dette sletter alle dine filer lastet ned fra din konto på din enhet.