Slik bruker du Bix på Android

Systemkrav

Hvilken som helst Android-enhet
Android OS v1.6 og over.

Støttede språk

Bix app for Android, iPad og iPhone er tilgjengelig på dansk, engelsk, fransk, italiensk, nederlandsk, norsk, spansk, svensk og tysk.

Logg på Bix

Start appen og logg inn med e-postadressen og passordet til Bix-brukeren din.

Skriv inn e-postadresse og passord

Merk: Hvis du ikke har laget en Bix-bruker ennå følger du denne veiledningen: Opprette en Bix-bruker

Når du er logget inn ser du en liste over Cloud Drives. Trykk den Cloud Driven du ønsker å få tilgang til.

Trykk den Cloud Driven du ønsker å få tilgang til

Lage nytt passord til Bix

Hvis du har glemt passordet ditt til Bix, trykker du Forgot Password?. Skriv inn e-postadressen din så mottar du informasjon om hvordan du lager nytt passord til Bix.

Skriv inn e-postadressen og få nytt passord

Få rask oversikt over filene

Via All Files får du oversikt over filene som er lagret på Bix. Organiser filene i mapper og endre navnet på dem, slik at de blir enklere å finne.

Få rask oversikt og organiser filene

Legge til filer i Favoritter for bruk når du ikke er tilkoblet Internett

Ved hjelp av Bix-appen kan du åpne filene dine selv når du ikke har tilgang til Internett. Legg til en fil som favoritt og få tilgang til den siste synkroniserte versjonen når du er frakoblet.

Åpne filer når du ikke er tilkoblet Internett

Trykk Favorites fra nedtrekksmenyen og trykk på stjernen for å legge til filen under Favorites.

Trykk på nedtrekksmenyen

Filene du legger til under Favorites merkes med en stjerne.

Favorittfiler er merket med en stjerne

Lagre og spille av musikk

Appen organiserer automatisk musikk- og videofiler lagret på Bix og plasserer filene under Music. Den innebygde musikkspilleren spiller av musikken lagret på Bix.

Appen kan organisere og spille av musikken din

Trykk på en av kategoriene for å se filene. Musikk- og videofilene organiseres etter kategoriene Songs, Artists, Albums, Videos, Composer og Genre.

Trykk på en av musikkategoriene

Du kan spille av et spor ved å trykke på det eller du kan trykke Play, for å spille av alle sporene i listen.

Spill av et spor ved å trykke på det

Last ned et spor ved å trykke på Download. En grønn hake viser at filen allerede er lastet ned til Android-enheten.

Last ned et spor til enheten ved å trykke Last ned

Hvis du vil spille av video- eller musikkfiler uten å laste dem ned, trykker du på filene for å streame innholdet.

Lagre bilder, videoer og andre filer

Alle bilder som er lagret på Bix er tilgjengelige fra fanen Pictures. Vis bildene enten som miniatyrbilder eller i fullskjerm.

Få tilgang til bilder fra Bilder-fanen

Trykk på kameraet for å ta bilder eller spille inn videoer og laste dem opp til Bix.

Trykk på kameraet for å ta bilder eller spille inn videoer

Trykk Upload for å laste opp en fil.

Trykk Last opp for å laste opp en fil

Velg hvilken filtype du vil laste opp. Du kan laste opp bilder, musikk, videoer eller andre filer eller mapper.

Velg en filtype

Dele filer via Bix

Del filer lagret på Bix direkte fra Android-appen. Når du deler en fil, kan du velge om du vil dele den via Facebook, Twitter, kopiere delingslinker inn i meldinger eller din favoritt app.

Vis den filen du vil dele.
Trykk Share i nedtrekksmenyen.
Trykk på nedtrekksmenyen

Legge til en disk fra et annet domene

Du kan legge til flere Cloud Drives plassert på ulike domener og få tilgang til alle sammen samtidig.

Åpne Bix-appen.
Trykk Add New Drive.
Trykk Legg til ny Cloud Drive
Skriv inn opplysningene for den kontoen du vil legge til og trykk Login.
Skriv inn påloggingsinformasjon

Optimalisere ytelsen ved bruk av hurtigbuffer

Hurtigbuffer forbedrer ytelsen ved at den oppgitte mengden data blir lagret på enheten, slik at du kan åpne filene raskere. Du kan konfigurere File Cache og Media Cache basert på lagringskapasiteten på Android-enheten.

Trykk Settings
Trykk Innstillinger
Velg størrelse på File Cache og Media Cache.
Velg størrelse på hurtigbuffer

Beskytte Bix med kode

Vi anbefaler at du beskytter Bix med en kode. Appen vil da be om at du må skrive inn en kode på fire siffer hver gang du åpner Bix-appen.

Trykk Settings.
Trykk Innstillinger
Kryss av i boksen Passcode Lock.
Velge kodelås
Skriv inn koden på fire tall og bekreft den ved å skrive inn koden på nytt.
Angi og bekrefte kode

Kryptere Bix med passordfrase

Under konfigureringen av Bix kan du velge Normal Encryption eller Strong Encryption.

Velge krypteringstype

Hvis du velger Strong Encryption, vil du bli bedt om å oppgi en passordfrase. Du må skrive inn passordfrasen for å få tilgang til filene dine på Bix.

Opprette passordfrase

Slette Bix-filer

Du kan slette filer og mapper på Bix fra Android-enheten din.

Finn den filen eller mappen du vil slette og trykk Delete fra nedtrekksmenyen.
Trykk for å slette
Trykk Yes for å bekrefte slettingen.
Trykk for å bekrefte sletting

Støttede filformater

Støttede filformater for lyd og video

Format Filtype
MPEG-1, layer 3 .mp3
WAV .wav
AIFF .aif, .aiff
MPEG-2 eller MPEG-4 ADTS .aac
MPEG-4 .m4a, .mp4
H.264 Baseline Profile Level 3.0 video, opptil 640 x 480 ved 30 fps.
(Baseline profile støtter ikke B frames.)
MPEG-4 Part 2 video
(Simple Profile)
.mov, .mp4, .mpv, .3gp

Støttede bildeformater

Format Filtype
Tagged Image File Format (TIFF) .tiff, .tif
Joint Photographic Experts Group (JPEG) .jpg, .jpeg
Graphic Interchange Format (GIF) .gif
Portable Network Graphic (PNG) .png
Windows Bitmap Format (DIB) .bmp, .BMPf
Windows Icon Format .ico
Windows Cursor .cur
XWindow bitmap .xbm

Få flere Bix-tips på våre supportsider.