Oppdater passordet for MySQL

For å få tilgang til innstillingene for MySQL klikker du på MySQL-ikonet i kontrollpanelet ditt.

Gå til avanserte innstillinger for å få tilgang til MySQL passord fornyelse.

Opprett et unikt passord

Passordet for MySQL skal være forskjellig fra passordet til FTP, for å sikre filene dine og databasen på best mulig måte. Klikk Endre passord og du kommer til et skjema som skal utfylles for å endre MySQL-passordet.

Fortsett til skjemaet for å endre MySQL passord.

Tast inn ditt nye passord og bekreft det i feltet under, klikk så på Lagre for å endre MySQL-passordet ditt.

Skriv inn og bekreft ditt nye MySQL passord.

Merk deg at det kan ta inntil 15 minutter før ditt nye passord fungerer.