MySQL-passord

For å komme inn på "avanserte innstillinger"-seksjonen klikker du på dette ikonet i kontrollpanelet:

Gå til avanserte innstillinger for å få tilgang til MySQL passord fornyelse.

MySQL

Passordet ditt for MySQL må være et annet enn password for FTP-kontoen din. Dette er for å sikre filene og databasen din på best mulig måte. Ved å klikke på Next kommer du videre til skjemaet for endring av MySQL-passordet.

Fortsett til skjemaet for å endre MySQL passord.

Tast inn ditt nye passord og bekreft det i feltet under, klikk så på Lagre for å endre dit MySQL passord.

Skriv inn og bekreft ditt nye MySQL passord.

Merk deg at det kan ta inntil 15 minutter før ditt nye passord fungerer.