Loggfiler

For å komme inn på "avanserte innstillinger"-seksjonen klikker du på dette ikonet i kontrollpanelet:

Du kan få tilgang til de avanserte innstillinger via kontrollpanelet.

Loggfiler

Ved å klikke på Download-knappen kommer du til en liste over alle loggfilene dine. Klikk på hver enkelt fil for å laste den ned. Det finnes to ulike typer komprimerte/pakkede filer, gz-filer og bz2-filer. Gz-filer pakkes automatisk ut når du lagrer dem på datamaskinen din, bz2-filer må pakkes ut med en spesielt program. Gjennom loggfilene dine kan du få tilgang til informasjon om de besøkende på websiden din (IP-addresser, filnavn, tidspunkt for besøket med mer.). Dette er informasjon som benyttes for å generere statistikken din

Dersom du klikker på klikk på hver av de komprimerte filene for å laste ned dine loggfiler.