Sette opp Multi Admin

Hvis du har tre eller flere webhotell hos One.com kan du bruke Multi Admin til enkelt å administrere de forskjellige webhotell-kontoene. Hvis Multi Admin er tilgjengelig vil Multi Admin-ikonet synes i kontrollpanelet.

Obs!: Hvis du har tre eller flere webhoteller hos One.com, men ikonet ikke vises i kontrollpanelet, sørg for at webhotell-kontoene dine er registrert med samme mailadresse. Logg på kontrollpanelet for hver konto og oppdater mailadressen under Kontaktinformasjon. Når alle webhotellene dine er registrert med samme mailadresse er du klar til å opprette Multi Admin Profile din. For mer informasjon om hvordan kontaktinformasjonen skal oppdateres, henvis til innføringen: Endre kontaktinformasjon

Velg Multi Admin i Kontrollpanelet.

For å starte å bruke Multi Admin trenger du først å opprette en Multi Admin Profile og velge et passord.

Klikk på på Multi Admin ikonet i kontrollpanelet.

Begynn med å opprette en Multi Admin profil og velg et passord.

Klikk på Next.

En mail har blitt sendt til mailadressen som er nevnt ovenfor. Åpne e-posten og klikk på Select Password-linken. En nytt vindu vil åpne seg.

Motta mail med en passordlink for å avslutte opprettelsen av Multi Admin profilen.

Du har nå opprettet en Multi Admin-profil. I framtiden kan du logge på Multi Admin fra samme side der du logger på kontrollpanelet. Du kan også få tilgang til Multi Admin direkte fra Kontrollpanelet ved å klikke på ikonet.

For mer informasjon om hvordan en bruker Multi Admin, vennligst se innføringen: Bruke Multi Admin