Bruke Multi Admin

Index

Fra Multi Admin kan du få en oversikt over domener og:

Endre kontaktinformasjon
Betal fakturaer
Logg på kontrollpanelet

Hvis du ikke ennå har opprettet en Multi Admin Profile, vis til innføringen vår på Sette opp Multi Admin.

Velg Control Panel på forsiden vår og logg på Multi Admin med den registrerte mailadressen og Multi Admin-passordet.

Logg på Multi Admin med mailadresse og passord.

Når du er logget på vises Multi Admin-oversikten alle webhotell-kontoene som er koblet til denne Multi Admin-profilen, og gir deg følgende informasjon:

Domene - domenenavnet som er driftet
Produkt - webhotellets størrelse
Fornyelsesdato - datoen abonnementet vil bli fornyet, så lenge det ikke kanselleres før den datoen.
Saldo - gjeldende saldo for kontoen
Status - hvis kontoen er aktiv har ventende aktivering blitt kansellert.

Ved å klikke på hver kolonne kan du endre rekkefølgen for visning av webhotellene dine.

Multi Admin oversikten viser kontodetaljene for alle webhotell.

Logg på kontrollpanelet

Ved å klikke på More info kan du få tilgang til kontrollpanelet for det relevante webhotellet.

Få mer info og tilgang til kontrollpanelet for et webhotell.

Skriv inn passordet for det valgte webhotellet og klikk på Log on.

Obs!: Hvis du har glemt passordet ditt for dette webhotellet kan du anmode om et nytt passord ved å klikke Forgot your password? (Glemt ditt passord?).

Skriv inn webhotellets passord for å logge på.

Betal fakturaer

I Multi Admin kan du betale enhver faktura for webhotellene dine hos One.com

Under Balance har du en oversikt over saldoen til hvert av webhotell-kontoene dine. Hvis en faktura er forfalt til betaling, vil det utestående beløpet bli synlig i denne kolonnen.

Betalinger og utestående for webhotell i Multi Admin.

Klikk på beløp for webhotellet du ønsker å gjøre opp for. Du vil nå bli sendt videre til Subscription-avdelingen til det tilhørende webhotellet.

Obs!: Hvis saldoen er positiv har du pluss på denne kontoen, kontakt Salgsavdelingen vår.

I Subscription (Abonnement)-delen er alle gjeldende og tidligere fakturaer tilgjengelige for nedlasting. Du kan også betale utestående beløp med en gang Subscription-delen er også tilgjengelig via Control Panel.

Obs!: Behandling av betalingen din kan ta opp til to uker. Når prosessen er fullført vil saldoen bli oppdatert.

Klikk på fakturanummeret i Multi Admin for å laste ned fakturaen.

Endre kontaktinformasjon

Med Multi Admin kan du endre kontaktinformasjon for web

Kontroller domenet/domenene du ønsker å oppdatere og klikk på Next.

Gå til Multi Admin oversikten for å oppdatere dine kontaktinformasjon.
En liste over webhotell som skal oppdateres vil vises.

På toppen av skjermen har du en oversikt over alle webhotellene som vil bli påvirket av oppdateringen din. Felt som du lar stå åpent vil ikke bli endret.

Skriv inn detaljene du ønsker å endre og klikk på Next.

Forsett for å forhåndsvise dine endringer.

Denne skjermen viser en oversikt over alle webhotellene som vil bli påvirket av oppdateringen.

Before-kolonnen viser gjeldende eiers kontaktinformasjon.

En oversikt over kontoer som påvirkes av din oppdatering.

After-kolonnen viser kontaktinformasjonen som de vil bli lagret når du klikker på Confirm. Feltene som er berørt er uthevet i grått.

Gjennomse dine endringer før du bekrefter oppdateringen.

Se til at detaljene under After er korrekt før du klikker på Confirm for å lagre informasjonen.

Hvis du ønsker å redigere detaljene på nytt, klikk på Previous for å gå tilbake.

Bekreft oppdateringen av kontaktinformasjonen.

Når du har klikket på Confirm har detaljene blitt lagret og oppdateringen av kontaktinformasjonen er fullført. Klikk på Multi Admin overview-knappen for å gå tilbake til Multi Admin.

Gå tilbake til Multi Admin etter oppdateringen av kontaktinformasjonen.

Endre den registrerte mailadressen

Hvis du ønsker å endre den registrerte mailadressen for en eller flere av kontoene som hører til Multi Admin-profilen trenger du å skrive inn en sikkerhetskode for å Confirm og lagre endringene.

Sikkerhetskoden vil bli sendt til mailadressen som for tiden er registrert for Multi Admin-profilen din.

Se til at detaljene under After er korrekt. Skriv inn sikkerhetskoden du mottok via e-post og klikk på Confirm for å lagre informasjonen.

Skriv inn en sikkerhetskoden for å endre den registrerte mailadressen.

Hvis du ønsker å redigere detaljer på nytt, klikk på Previous for å gå tilbake.

Obs!: kun webhoteller som er registrert med den samme mailadressen kan kobles til den samme Multi Admin-profilen.