Hvor kan jeg laste ned Bix?

Last ned Bix app til din mobile enhet, og få tilgang til alle dine filer når du er på farten.

Windows
Bix programvare til Microsoft Windows kan lastes ned her eller via ditt webhotells Kontrollpanel.

Mac
Bix programvare til Mac OS X kan lastes ned her eller via ditt webhotells Kontrollpanel.

iPhone, iPad og iPod Touch
Bix Apps til iPhone, iPad og iPod Touch kan lastes ned via App Store og i ditt webhotells Kontrollpanel: Bix Apps til iPhone og Bix Apps til iPad.

Android
Bix Apps til Android telefoner er tilgjengelig for nedlasting via Google Play og i ditt webhotells Kontrollpanel: Bix Apps til Android.

File Manager
Du har adgang til Bix uten å laste ned og installere programvare, ved å logge på File Manager direkte i din browser på denne siden: File Manager.