Kan jeg bruke SSL med min e-post?

Ja, du kan bruke SSL med din e-post hos One.com.

SSL står for Secure Sockets Layer, og er en protokoll som beskytter kommunikasjon over internett. Vi anbefaler at du bruker SSL når du setter opp din epost-konto i et epostprogram for sikre dine data.

Hva med TLS?

TLS (Transport Layer Security) er en nyere versjon av SSL-protokollen, og kan også brukes for å sikre din e-post hos One.com.

Sjekk ut våre e-post oppsetnings guider eller kontakt vår support for flere detaljer om innstillinger for SSL/TLS i det e-postprogram som du bruker.