Hvordan komme i gang med Bix?

Bix er en gratis tjeneste for alle kunder hos One.com, så det første du trenger er et webhotell hos One.com. Neste steg er så å opprette en drive:

1. Logg på Kontrollpanelet fra www.one.com
  2. Velg ikonet for Bix
  3. Klikk på Opprett en drive.

Når du oppretter en ny drive, vil du også opprette en ny bruker, unik for akkurat den disken; derimot kan du også velge en eksisterende Bix-bruker, eller endre brukeren etter din drive er opprettet.

Last ned programmer:

Fra Kontrollpanelet kan du lett laste ned alle de programmer som du ønsker å bruke til å nå og redigere dine filer via Bix. Du kan laste ned apps til iPhone/iPad gjennom AppStore, og til Android gjennom Google Play. Det er også mulig å nå din drive gjennom browseren ved å logge på Bix' File Manager.

Hvor kan jeg laste ned Bix?

Guider for å komme igang:

Når Bix-programvaren er lastet ned og installert på din enhet, kan du følge disse guidene:

Slik bruker du Bix på Windows
Slik bruker du Bix på Mac
Slik bruker du Bix på iPhone
Slik bruker du Bix på iPad
Slik bruker du Bix på Android

Du er nå klar til å bruke alle funksjonene i Bix!