Hjem Guider & FAQ

Hvordan tømmer jeg historiske data for Bix?

Bix lagrer automatisk kopier av filene dine. For å frigjøre lagringsplass, både på webhotellet og Bix, kan du slette gamle versjoner av filene.

  1. Åpne nettleseren
  2. Gå til https://login.one.com/cd
  3. Logg på disken, hvor de gamle versjonene av filene er lagret
  4. Hvis du har flere disker, velger du riktig disk fra rullegardinmenyen
  5. Klikk Gamle versjoner
  6. Velg filene som du ønsker å slette gamle versjoner for
  7. Klikk Slett alle gamle versjoner i menyen til høyre
  8. Når du blir spurt om du vil slette de gamle versjonene for de valgte elementene, klikk OK
Merk: De gamle versjonene av filene er nå permanent slettet og kan ikke gjenopprettes i noen av Bix-programmene.