Hvordan synkroniserer jeg en mappe på min datamaskin?

Forsikre deg om at Windows programmet til Bix kjører på datamaskinen, og bruk en av følgende muligheter for å synkronisere din mappe:

Muligheter for å synke mapper på din datamaskin:

Høyreklikk på mappen på din datamaskin. I menyen som vises, klikk på "Bix", og velg "Legg til synk".
Klikk på knappen "Legg mappe til synk" innefra Windows programmet.
Dra og slipp filen eller mappen fra din PC inn i Windows programmet.

Mappen vil synkroniseres med Bix, og du kan lett nå dine filer fra din mobil eller en hvilken som helst browser.