Hjem Guider & FAQ

Hvordan sletter jeg en drive?

Vær oppmerksom på at viss du sletter en drive, vil alle filer og mapper, plassert på den drive fjernes, og alle data på den være tapt. Dette betyr at all historikk er borte, og dine data på drive kan ikke gjenopprettes. Så vær sikker på at du har en kopi av filene du ønsker å beholde, lagret lokalt på datamaskinen.

For å slette en drive må du utføre følgende trinn:

  1. Logg på One.com Kontrollpanelet som hører til webhotellet hvor din drive er plassert.
  2. Du bør også lukke Windows programmet til Bix, viss det fortsatt kjører.
  3. Velg Endre plassert ved siden av den drive du ønsker å slette, og...
  4. Klikk på Slett drive.
  5. Bekreft slettingen av denne drive ved å skrive passordet til One.com Kontrollpanelet (ikke passordet for din Bix bruker).