Hvordan setter jeg opp en mailkonto i f.eks. Outlook?

Når du skal oppsette en mailkonto i f.eks. Outlook skal du bruke brukernavn, passord, IMAP-server og SMTP-server.

Brukernavn: og Kontonavn: er lik med hele e-mailadressen som du opprettet den i kontrollpanelet.

Passord: er det passord som du har valgt til den gjeldende mailkonto da denne ble opprettet i kontrollpanelet.

IMAP-server: imap.one.com

SMTP-server send.one.com

Har du bruk for en trinn for trinn veiledning til hvordan du setter opp Outlook 2013 og andre e-postprogram, finner du flere e-post guider på våre support-sider.

E-post oppsettsguider:
Oppsett i Microsoft Outlook 2013
Oppsett i Microsoft Outlook 2010
Oppsett i Microsoft Outlook 2007
Oppsett i Microsoft Outlook 2003
Oppsett i Microsoft Outlook 2011 til Mac
Oppsett i Outlook Express
Oppsett i Thunderbird
Oppsett i Opera Mail
Oppsett i Mail OS X
Oppsett i Windows Mail
Oppsett av Windows Live Mail
Oppsett av Windows Live Mail 2011
Oppsett på Windows Phone
Oppsett på Nokia/Symbian mobiltelefoner
Oppsett av mail på iPhone/iPad/iOS
Oppsett av Android Email
Oppsett på en mobiltelefon