Hvordan flytter jeg .be-domenet mitt til One.com?

Før du starter flyttingen er det viktig at du kontrollerer at den registrerte e-postadressen for domenet er riktig.

1. Sjekk e-postadressen for domenet

Søk opp domenet i Whois på www.dns.be og bekreft at du har tilgang til den registrerte e-postadressen. Hvis ikke kontakter du din nåværende webhotell-leverandør for å oppdatere adressen. Overføringskoden som er nødvendig for å flytte domenet, blir sendt til denne adressen.

Tips: Du kan sjekke status for ditt .be-domene på www.dns.be. DNS.be er registreringsmyndighet for alle .be-domener.

2. Legg inn en bestilling på nettsiden vår

Skriv inn domenet øverst i høyre hjørne på nettsiden vår. På neste side klikker du Ja, dette er mitt domene og følger instruksjonene. Etter at du har fullført bestillingen sender vi deg en bekreftelse på e-post.

Tips: Den e-postadressen du skrive inn under Kundeopplysninger er kontaktadressen din. Vi anbefaler derfor at du ikke bruker en adresse som er koblet til domenet ditt. På denne måten kan vi komme i kontakt med deg i tilfelle problemer under flyttingen.

3. Bekreft flyttingen

Når du har aktivert bestillingen din hos oss, vil vi be om en overføringskode for dette domenet fra DNS.be. Denne koden blir sendt til deg på e-post. Deretter må du gi koden til oss for å fullføre flyttingen. Du kan skrive inn koden via linken til Flytt ditt domene på ordrebekreftelsen. Du kan også gi oss overføringskoden via chatt eller e-post.

Mer informasjon: www.dns.be

Årsak til at flytting ikke er mulig: Domenet er i karantene

Når et .be-domene utløper blir det satt i karantene i 40 dager. I denne perioden er det ikke mulig å bruke domenet. Det er mulig å reaktivere domenet mot et gebyr. Den eneste som kan reaktivere domenet er den forrige eieren, som vist i Whois. Etter at karanteneperioden er utløpt, blir domenet tilgjengelig for registrering igjen.

Se her for mer informasjon: www.dns.be eller kontakt vår support.