Hvordan oppretter jeg et nytt login?

Vi har endret påloggingen. Alt du må gjøre er å opprette et nytt login ved å bruke den registrerte e-postadressen din som brukernavn, i stedet for domenenavnet.

Opprette et nytt login

1. Gå til denne siden:

https://www.one.com/admin/adminuser-send-create-email.do

2. Skriv inn den registrerte e-postadressen din.
    Dette er den samme e-postadressen som du mottar e-post om passord og fakturaer fra One.com.
  3. Klikk Neste
  4. Sjekk innboksen og husk å oppdatere passordet via den linken vi sender deg

Har du glemt den registrerte e-postadressen, men husker passordet?

Hvis du har passordet til kontrollpanelet, men ikke husker den registrerte e-postadressen,
bruker du domenenavnet og passordet for å endre e-postadressen.

1. Gå til denne siden:

Husker ikke e-postadressen

2. Skriv inn domenenavn og passord
  3. Klikk Neste
  4. Den registrerte e-postadressen din vises.

Hvis du ønsker å endre e-postadressen skriver du inn en ny adresse og klikker Endre e-postadresse

Har du glemt passordet og har ikke tilgang til den registrerte e-postadressen?

Hvis du ikke har tilgang til passordet til kontrollpanelet eller den registrerte e-postadrenssen,
må du kontakte oss slik at vi kan oppdatere den registrerte e-postadressen for deg.

1. Fyll ut dette skjemaet:

Skjema for å endre kontaktopplysninger

2. Returner skjemaet til oss via e-post, faks eller brev.
  3. Vent deretter til at vi har oppdatert den registrerte e-postadressen din.
  4. Du mottar en bekreftelse fra oss på e-post.
Merk:
Hvert skjema behandles manuelt. Vi ber derfor om at du er tålmodig mens vi behandler det. Hvis du har spørsmål om skjemaet kan du ta kontakt med vår support.

Hvis du allerede har opprettet et nytt login
Hvis du trenger mer enn én bruker til webhotellet
Hvordan oppretter jeg en gjestebruker?