Hvordan oppretter jeg en side med en annen mal?

1. Klikk på trekanten, ved siden av knappen Ny side (lag kopi), plassert under Sider i venstremenyen.
  2. Velg Bruk en annen mal.
  3. Klikk på One.com maler og velg den malen du ønsker å bruke på din nye side.
    Malen vil kun brukes på denne ene siden, uten at endringene påvirker de andre sidene dine.
  4. Klikk på Velg mal.
  5. Skriv inn et navn på den siden du er i gang med å opprette.
  6. Klikk på Lagre og så på Publiser for å gjøre endringen synlige online.