Hvordan når jeg Bix via WebDAV på PC?

Du kan nå Bix på pcen med WebDAV eller direkte i nettleseren ved å bruke vår File Manager, i tillegg kan du også bruke våre Bix apps til din mobil eller datamaskin. WebDAV kan brukes på mange måter på din pc, som presentert under. Du finner mer informasjon om WebDAV her.

Metode 1: Nettleser
Metode 2: Cyberduck

Metode 1: Nettleser

1. Du kan nå Bix ved å skrive følgende adresse i nettleseren.
    Hvor finner jeg WebDAV-adressen til min drive?

Husk å opprette en sikker forbindelse ved å skrive https:// foran adressen til din disk. Å laste inn Bix kan ta litt tid, avhengig av hvor hurtig internettforbindelsen er.
  2. Nettleseren kan spørre deg om å bekrefte identiteten på disken du ønsker tilgang til, men klikk bare Continue (denne informasjonen kan være forskjellig fra nettleser til nettleser).
  3. For å få tilgang til disken vil du bli spurt om påloggingsinformasjonen, som består av e-postadressen og passordet til din Bix bruker.
  4. Etter at du har logge på, vil nettleseren presentere en index-side med alle filer og mapper på din disk.

Metode 2: Cyberduck

En annen måte er å bruke et program med støtte for WebDAV. Et eksempel er Cyberduck, som kan lastes ned gratis via http://cyberduck.ch/

1. Åpne Cyberduck
  2. Klikk Open Connection
  3. Velg WebDAV (HTTP/SSL) i rullegardinmenyen
  4. Kontroller at Anonymous Login ikke er markert
  5. Skriv brukernavnet (e-postadressen til din Bix-bruker) og passordet til disken
  6. I Server-feltet skriver du adressen.
    Hvor finner jeg WebDAV-adressen til min drive?

Cyberduck vil automatisk legge til https:// foran adressen til din disk som skrevet i stien under serverfeltet.

7. Klikk Continue, og du har forbindelse til Bix.

Hvor finner jeg WebDAV-adressen til min drive?