Hvordan logger jeg på med SFTP?

SFTP-klienten spør etter vert (host), brukernavn, passord og port.

Før du starter må du aktivere SSH-tilgang i kontrollpanelet.

Server / Host: sftp.example.com (bytt ut example.com med ditt domene)

Brukernavn: Ditt eget domene (f.eks. example.com) (små bokstaver og uten www.)

Passord: det samme passordet som du valgte for SSH i kontrollpanelet

Port: 22

Du finner webhotellet i en offentlig mappe kalt /www og din private hjemmemappe på /home/example.com - husk å bytte ut example.com med ditt eget domene.

Hvordan aktiverer jeg SSH for webhotellet mitt?
Hvordan kobler jeg til en SFTP-server med FileZilla?
Hvordan kobler jeg til en SFTP-server med Cyberduck?