Hvordan logger jeg på webhotellet mitt?

For å logge på kontrollpanelet må du skrive inn den e-postadressen du oppga da du registrerte webhotellet hos One.com, samt passordet til kontrollpanelet.

Det vil være mulig å logge inn med ditt domenenavn og nåværende passord frem til den 31. januar 2014. Etter denne datoen kan du bare logge inn med e-postadressen din og det nye passordet.

Tips for å logge på kontrollpanelet og webhotellet:

Hvis du allerede har opprettet et nytt login
Hvis du ennå ikke har opprettet et nytt login
Hvis du trenger mer enn én bruker til webhotellet
If you don't have access to registered email address
If you can't remember the registered email address, but have a password
Hvordan oppretter jeg en gjestebruker?
Logg på Kontrollpanelet