Hvordan logger jeg inn med FTP?

Ditt FTP-program vil spørre etter host (vertsnavn), brukernavn og passord. Host og brukernavn ses i kodebrevet som har blitt tilsendt.

Server / Host (vertsnavn): ftp.example.com (erstatt example.com med ditt eget domene)

Brukernavn: Ditt eget domene (F.eks. example.com) (små bokstaver og uten www. foran)

Passord: inkludert i ditt kodebrev, viss du har valgt å ikke holde det skjult. Glemt ditt passord?

Port: 21
Hvor finner jeg et FTP program?
Bruke One.com File Manager