Hvordan laster jeg opp video til Galleriet?

1. Åpne ditt galleri i en nettleser, ved å skrive galleriets URL,
    eller finn det under Galleri i ditt Kontrollpanel.
  2. Klikk på Logg inn og skriv inn påloggingsinformasjonen for galleriet.
  3. Åpne albumet hvor du ønsker å plassere videoen.
  4. Klikk Legg til video og velg den video du ønsker å legge til,
    eller dra videoen som du ønsker å legge til, fra datamaskinen til albumet.
  5. Vent mens videoen blir kodet.
  6. Når du er ferdig med å laste opp videoer, gå nederst på siden og klikk på Lagre for å lagre endringene.
Støttede filtyper: .avi, .flv, .wmv, .mov, .mp4, .m4v, .ogg, .3gp, .3g2, .mpeg, .rmvb
Maksimum filstørrelse: 1 GB