Hvordan laster jeg opp en fil i File Manager?

Du kan bruke Bix File Manager direkte i din nettleser, ved å klikke på Bix i toppmenyen på www.one.com.

1. Logg på med brukeren for disken.
  2. Viss du ønsker å laste opp filer til en ny mappe, opprett en mappe ved å klikke på Opprett ny mappe-knappen i toppmenyen. For å laste opp en fil til en eksisterende mappe på din disken, dobbel klikk på den ønskede mappe for å få tilgang til filene.
  3. Velg Last opp i File Managers toppmeny for å laste opp filer. Du vil se alle filer og mapper på din datamaskin i dialogboksen.
  4. Marker filen du ønsker å laste opp og klikk på Åpne.

Filen vil nå lastes opp til Bix, og synke til dine enheter (F.eks. mobiltelefon, pc m.m.) som du har koblet til denne disken.