Hvordan konfigurerer jeg spamfilteret?

Når det er aktivert, sjekker virus- og spamfilteret innkommende meldinger for å sjekke om de er spam eller ikke, og om de inneholder et virus eller kan være skadelige på noen måte.

Hver gang filteret oppdager en e-postmelding som er spam, så blir det lagt til [SPAM WARNING] i emnet. Epostmeldinger som inneholder virus, og annet skadelig innhold, blir fjernet.

For å aktivere spamfilteret for din e-postkonto:

1. Logg på Kontrollpanelet via www.one.com.
  2. Klikk Virus & spam
  3. Finn kontoen som du ønsker å aktivere filteret for.
  4. Skyv veksleknappen mot høyre. Filteret er aktivert og fargen endres til grønn.
Konfigurer ditt virus- og spamfilter.