Hvordan kobler jeg til en SFTP-server med FileZilla?

Før du starter må du aktivere SSH-tilgang i kontrollpanelet.

1. Åpne FileZilla
  2. Skriv inn adressen til serveren i feltet Vert (host), som du finner i Hurtigtilkoblingsmenyen.

(sftp.example.com - husk å skrive inn sftp, slik at du kobler til sikkert via SFTP.)

3. Skriv inn brukernavn

(example.com - små bokstaver og uten "www")

4. Skriv inn passord

(det samme passordet som du valgte for SSH via kontrollpanelet)

5. Skriv inn portnummer

(port 22 for SFTP)

6. Klikk Hurtigtilkobling eller trykk Enter for å koble til serveren.
  7. Klikk OK når du får en advarsel om en ukjent vertsnøkkel (host key).

Husk å bytte ut example.com med ditt eget domene.