Hvordan flytter jeg mitt .se-domene til One.com?

1. Skriv inn domenet i søkefeltet

For å flyttte et eksisterende .se-domene til oss, skriv inn domenenavnet i søkefeltet på forsiden av nettsiden og klikk på "Søk". Klikk deretter på "Ja, dette er domenet mitt" og følg veiledningen gjennom ordreprosessen.

2. Aktiver webhotellet

Når du har fullført bestillingen, mottar du en ordrebekreftelse via e-post. I denne e-posten finner du to linker, en til fakturaen og en til aktiveringssiden. For å flytte .se-domenet til oss, må du aktivere webhotellet ved å skrive inn koden du mottok via SMS på aktiveringssiden eller sende oss domeneformularet.

Du kan sende domeneformularet med din underskrift til oss via faks, brevpost eller som et digitalt skannet vedlegg i en e-post til One.com (salg@no.one.com). Videre, skal du be din gamle leverandør sende deg et Auth-ID og skrive det inn på siden vi linker til i e-posten med ordrebekreftelsen.

3. Opprett e-postkontoer og last opp innholdet til nettsiden

Så snart du mottar påloggingsinformasjonen kan du logge på Kontrollpanelet og opprette e-postadressene dine på vår server. Disse kan ikke flyttes automatisk, så du må opprette dem i Kontrollpanelet. Du kan laste opp data via FTP til ditt webhotell via One.com. Din nettside finner du på våre servere, når domenet er flyttet.

4. Avslutt ditt gamle webhotellabonnement

Husk å avslutte ditt webhotellabonnement hos din tidligere leverandør.