Hvordan endrer jeg lagringstiden for Bix?

Som standard er lagringstiden 365 dager. Du kan endre dette via kontrollpanelet ditt.

1. Logg på kontrollpanelet
  2. Klikk Bix
  3. Klikk Endre/info for den den drive du ønsker å endre
  4. Klikk Endre ved siden av antall dager
  5. Skriv inn en ny verdi for lagringstid
  6. Klikk Lagre

Historiske data bruker lagringsplass på webhotellet. Du kan frigjøre plass ved å velge en kortere lagringstid. Lagringstiden må være mellom 30 og 720 dager.

Merk: Hvis du velger en kortere lagringstid, vil dette føre til at alle historiske data, som er eldre enn det valgte antall dager, slettes. Det tar opptil 1 uke før diskbruken i kontrollpanelet er oppdatert.