Hvordan deler jeg i Bix for Windows?

Bix lar deg dele en hvilket som helst fil eller mappe. Du kan opprette en link til hver enkelt fil som du ønsker å dele og enkelt sende linken til dem du ønsker å dele filen med.

Deling av filer og mapper på en Windows PC:

1. Finn filen eller mappen på pc'en som du ønsker å dele og forsikre deg om at filen eller mappen er synkronisert med Bix.
  2. Høyreklikk på filen eller mappen og under Bix velg Share As Link.
  3. Velg antall dager, timer eller uker som du ønsker å dele mappen.
    Dersom du ønsker det, kan du endre dette senere.
  4. Klikk på Create.
    En link til filen eller mappen er nå opprettet.
  5. Klikk på Copy for å kopiere linken til utklippstavlen slik at du kan kopiere den inn i hvilket som helst program.
  6. Klikk på Email og utfyll de nødvendige felter for å sende den via mail.
  7. Klikk på Send for å sende mailen.