Hvordan deler jeg Bix med andre?

I Bix kan du dele filer ved opprettelse av delbare links direkte på din datamaskin, gjennom browseren eller med en app for mobile enheter. Velg den løsning som passer dine behov, og sett gyldigheten for linken du ønsker å dele. Ved å endre gyldigheten for en link, setter du tidspunkt og dato for hvor lenge linken skal være synlig og tilgjengelig for andre. Kun dem du deler linken med, vil få adgang til filene.

Hvordan kan jeg dele en mappe på min datamaskin?

1. Høyreklikk på den synkroniserte mappen på din datamaskin.
    Velg Bix og klikk på Del som link.
  2. Sett en gyldighetstid for hvor lenge filen skal kunne nås av andre.
  3. Klikk på Opprett.
  4. Det er to forskjellige måter du kan dele den link du akkurat har opprettet:

Kopiere - Velg dette alternativet for å kopiere linken og dele den manuelt med andre.
    Mail - Velg dette alternativet for å åpne en dialogboks hvor du kan legge til en mottaker, emne og tekst.

5. Så klikker du på Send.

Sletting eller endring av navn på en delt fil, gjør linket utilgjengelig. Gyldighetstiden for linken er den tid som linken kan brukes for å se filen. Den delte filen lastes fra Bix serveren.

Hvordan kan jeg dele en fil via nettleseren?

1. Logg på File Manager ved å velge Bix funksjonen på www.one.com.
  2. File Manager gir deg en oversikt over filer og mapper, der du skal velge den ønskede fil eller mappe, og klikke på Share with others i menyen til høyre, for å kunne dele.
  3. En dialogboks vises med en link til filen du har valgt. Kopier link herfra og gi den til dem du ønsker å dele med.

Du kan bestemme gyldigheten for linken fra dialogboksen tidligere nevnt. Selve filen vil lastes fra Bix serveren. Sletting eller endring av filens navn vil bare gjøre linken utilgjengelig

Hvordan kan jeg dele en fil på min mobile enhet?

Du kan dele en fil ved å opprette en link til filen som du senere kan maile eller kopiere og lime inn i chat, tekstmeldinger eller et av dine favoritt program på din iPhone, iPad eller Android telefon.

Dele filer på iPhone:

1. Naviger til Alle filer/Favoritter i menyen.
  2. Vis filen du ønsker å dele ved å trykke på filen.
  3. Trykk på i-ikonet i øvre høyre hjørne på siden.
  4. Trykk på Del-knappen.
  5. Klikk på mail-knappen eller velg Kopier til utklippstavle for å lime linken inn i en annen app.
  6. Skriv inn mailadressen til mottakeren.
  7. Trykk på Ferdig.

Dele filer på iPad:

1. Naviger til Alle filer/Favoritter i menyen.
  2. Vis filen du ønsker å dele ved å trykke på filen.
  3. Trykk på Action-ikonet i øvre høyre hjørne på siden.
  4. Trykk på Del-knappen.
  5. Trykk på Mail-knappen eller velg Kopier til utklippstavlen for å lime linken inn i en annen app.
  6. Skriv inn mailadressen til mottakeren.
  7. Trykk på Ferdig.

Dele filer på Android:

1. Naviger til Alle filer/Favoritter i menyen.
  2. Trykk på filen du ønsker å dele.
  3. Trykk på Del- knappen.
  4. Trykk på Mail-knappen eller velg Kopier til utklippstavlen for å lime linken inn i en annen app.
  5. Skriv inn mailadressen til mottakeren.
  6. Trykk på Ferdig.