Hvordan får jeg adgang til Bix via WebDAV?

WebDAV gir deg adgang til Bix via tredjeparts programmer som har støtte for WebDAV. Du kan for eksempel bruke Cyberduck, som du kan laste ned gratis på http://cyberduck.ch/, men du kan også bygge dine egne apps til å få tilgang til dine data på den måte du selv ønsker. Operativsystemer som Windows, Mac OS X og Linux har innebygd støtte for WebDAV.

WebDAV (Web-based Distributed Authoring and Versioning) er utvidelser til Hypertext Transfer Protocol (HTTP), som er en protokoll som gjør det mulig å redigere og administrere dokumenter som lagres online.

På PC:

Nå Bix, med WebDAV på PC-en, via nettleseren eller tredjepartsprogrammer.
Hvordan når jeg Bix via WebDAV på PC?

På Mac:

Nå Bix, med WebDAV på Macen, via Finder, nettleseren eller tredjepartsprogrammer.
Hvordan når jeg Bix via WebDAV på Mac?

Med tredjeparts programmer:

Som nevnt tidligere, kan programmer som Cyberduck gi deg adgang til Bix ved hjelp av WebDAV. Cyberduck programmet kan lastes ned både til Windows og Mac på http://cyberduck.ch/

Med hardware:

Du kan kjøpe routere som har innebygd støtte for WebDAV, og på den måten lar deg opprette forbindelse til Bix.

TIPS: for at du skal få tilgang til Bix via WebDAV, kan ikke navnet til disken inneholde spesielle tegn, punktum ".", mellomrom eller store bokstaver.