Hvordan bruker jeg Google Web Fonts i Web Editor?

Google Web Fonts gjør det mulig for deg å velge mellom over 500 forskjellige skrifttyper, og kan hjelpe deg med å gi din webside et unikt utseende.
  1. Marker teksten som du ønsker å endre skrifttypen for.
  2. Klikk på pluss (+)-knappen, plassert ved siden av navnet på den nåværende skrifttypen som brukes, i Tekst egenskapene til venstre for arbeidsområde.
  3. Velg skriften du ønsker å bruke i nedtrekkslisten. En forhåndsvisning av skrifttypen vil vises i dialogboksen.
  4. Klikk på knappen Legg til skrift.

Skrifttypen er nå lagt til for den teksten du har markert i ditt arbeidsområde.