Hvordan avinstallerer jeg Bix på min Mac?

Du kan avinstallere Bix programvaren for Mac ved å laste ned og kjøre en Uninstaller som er et avinstallasjonsprogram.

Avinstallasjonsprogrammet kan lastes ned fra følgende link: BixMacUninstaller.zip

Når du har lastet ned filen, følg denne fremgangsmåten:

1. Finn filen på datamaskinen, f.eks. i mappen Nedlastinger.
  2. Pakk ut programvaren fra zip-filen ved å dobbeltklikke på filen.
  3. Åpne Bix Uninstaller ved å dobbelklikke og bekrefte at du ønsker å avinstallere Bix programvaren, ved å klikke på Yes.
  4. Avinstallasjonsprogrammet startes, og du vil bli bedt om å bekrefte avinstallasjonen av Bix programvaren ved å skrive inn ditt passord.
  5. Velg om du vil beholde Bix-mappen med innhold på maskinen ved å klikke Yes eller No.
  6. Når avinstallasjonen er fullført, vil du få en beskjed som bekrefter dette.
  7. Klikk på Quit.
  8. Du kan nå fjerne Avinstallasjonsprogrammet fra macen, ved å dra Avinstallasjonsprogrammet til Papirkurven.