Hvordan administrerer jeg SSL for min nettside?

SSL øker sikkerheten på din nettside ved å kryptere de data som sendes mellom din side og de besøkende. SSL har blitt et krav for flere og flere tjenester på nettet. Mange brukere setter pris på at en nettside er beskyttet med SSL, som indikeres ved at det står "https" i nettleserens adresselinje.

For å aktivere SSL for din nettside:

1. Logg på Kontrollpanelet
  2. Klikk SSL
  3. Velg
  4. Klikk Lagre

Når du aktiverer SSL for første gang, så kan det gå opp til 90 minutter før sertifikatet er installert og virker.

Vi bruker SNI (Server Name Indication) som gjør det mulig for flere nettsider å bruke samme IP-nummer.

Merk:
SNI støttes ikke av Internet Explorer på Windows XP, som betyr at de som bruker Windows XP og Internet Explorer ikke kan dra nytte av SSL på din nettside.

SNI fungerer med Chrome 6+, Opera 8+ og Firefox 2.0+ på Windows XP.