Hvis du trenger mer enn én bruker til webhotellet

Du kan opprette gjestebrukere og gi dem tilgang til utvalgte funksjoner i kontrollpanelet. På denne måten kan du gi andre tilgang til å administrere ulike funksjoner på webhotellet, uten at du må dele ditt personlige passord.

Opprette gjestebrukere

1. Klikk Gjestebrukere i kontrollpanelet, for å opprette gjestebrukere.
  2. Klikk deretter Legg til ny gjestebruker.
  3. Skriv inn e-postadressen til den nye brukeren og sett brukerrettighetene ved å krysse av i boksene til høyre.
  4. Klikk Legg til og en ny e-post sendes til brukeren med en link til å lage passord.

Hvis du allerede har opprettet et nytt login
Hvis du ennå ikke har opprettet et nytt login