Hvis du allerede har opprettet et nytt login

Når du logger på kontrollpanelet må du skrive inn e-postadressen som allerede er registrert hos One.com, samt passordet til kontrollpanelet. Det er ikke lenger mulig å logge inn med domenenavnet.

Har du glemt passordet ditt?

Klikk "Glemt ditt passord?", og du vil motta en e-post med informasjon om hvordan du velger nytt passord.

Har du flere webhotell?

Hvis du har flere webhotell hos One.com som deler den samme e-postadressen, blir kontoene dine kombinert i kontrollpanelet, slik at du kan administrere alle med bare en pålogging. For å administrere et webhotell logger du på Kontrollpanelet og velger et webhotell i menyen til venstre.

Vil du adskille et webhotell fra kontoen?

Merk: Du kan kun adskille webhotell til et eget login, hvis et av webhotellene er registrert på forskjellige juridiske enheter. Ønsker du å adskille webhotell som er registrert på samme juridiske enhet, så kontakt vår support.

Følg trinnene nedenfor for å adskille et webhotell fra påloggingen din:

1. Logg inn på kontrollpanelet og klikk Kontaktinformasjon.
  2. Klikk Endre e-postadresse og velg Endre e-postadresse for valgte juridiske enheter.
  3. På neste skjerm velger du de kontoene som du ønsker å endre e-postadresse for, og klikker Velg.
  4. Skriv til slutt inn passordet til kontrollpanalet og den nye e-postadressen, og klikk Send.
  5. Det blir deretter sendt en e-post til den nye e-postadressen med en link.
    Klikk på linken i e-posten for å bekrefte at e-postadressen skal endres.

Hvis du ennå ikke har opprettet et nytt login
Hvis du trenger mer enn én bruker til webhotellet
Hvordan oppretter jeg en gjestebruker?