Hva er Exchange Active Sync?

Exchange Active Sync (EAS) er en protokoll som kan brukes til å synkronisere e-post, kalender og kontakter. Hos One.com kan du bruke Exchange Active Sync på iPhone, iPad og Android-mobiler.

Merk: Exchange Active Sync støttes foreløpig ikke i e-postprogram på datamaskinen din. Det betyr at du ikke kan bruke denne protokollen i desktop-versjoner av Outlook, Thunderbirdm Mail OS X osv.

Exchange Active Sync kan også være blokkert av noen operatører i visse land (som f.eks. De forente arabiske emirater).
  1. Finn fram din iPhone, iPad eller Android-mobil
  2. Gå til oppsett av nye kontoer
  3. Skriv inn påloggingsinformasjonen
  4. Velg perioden du ønsker å synkronisere

Så er alt klart!

Brukernavn: er det samme som hele den e-postadresse du opprettet i Kontrollpanelet.

Passord: er passordet du valgte for e-postkontoen, når den ble opprettet i Kontrollpanelet.

Server: m.one.com