Hva er Bix?

Bix er den nye og lette måten å lagre og dele alle typer data på. På nåværende tidspunkt kan dine data være spredt mange forskjellige steder, på datamaskiner, din iPhone eller iPad eller Android telefon. Med Bix kan du samle informasjonen i en løsning som gir deg ubegrenset tilgang.

Når du legger til, sletter eller endrer en fil på din datamaskin, vil Bix umiddelbart oppdage endringene og oppdaterer filene online. Med dine data lagret sikkert i skyen, har du en lettvint backup av dine filer. Dersom din datamaskin blir ødelagt, kan du lett laste ned kopier av dine dokumenter, bilder, musikk og videoer direkte fra Bix.

Viss du har mer enn en datamaskin, kan du synkronisere viktige mapper på alle disse. Du vil alltid ha den nyeste versjonen, uansett hvilken datamaskin du bruker.

Det er ingen grenser for hvor mange mapper eller hvor stor mengde data som kan synkroniseres og sikkerhetskopieres med Bix.

Bix kan brukes til:

Online backup og sanntids beskyttelse av dine data
Synkronisering og samling av dine data på et sted
Deling av dokumenter, filmer og bilder
Streaming av musikk til dine mobile enheter
Adgang til alle dine data på et sted
Mobil adgang når du er på farten med apps til iPhone, iPad and Android telefoner
Sikring av dine data med kryptering og passordbeskyttelse
Gjenopprettelse av tidligere versjoner av filer, til og med viss du feilaktig slettet dem