Hva betyr feilbeskjedene i Bix?

Feilbeskjedene indikerer at det er noe galt med oppsetningen på din data, eller at din data ikke kan komme i kontakt med Bix på riktig måte.

1. Sjekk loggen for detaljer:

Når en feilbeskjed ber deg om å sjekke loggen, kan du enten finne informasjon der som kan hjelpe deg å løse problemet, eller du kan gi informasjonen i loggen til en av våre supportere, som vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg. For å få adgang til loggen skal du:

1. Høyreklikk på Bix ikonet i Systemstatusfeltet (plassert ved siden av klokken).
  2. Klikk på Innstillinger i dialogboksen.
  3. Klikk på Logg i menyen til venstre.

2. Ting du kan sjekke før du kontakter supporten:

1. Kontroller at du har .NET Framework installert og at din datamaskin oppfyller systemkravene. Du finner system kravene for Bix Windows programmet her.
  2. Kontroller at du har den nyeste versjonen av Bix Windows programmet installert.
  3. Sjekk at din brannmur eller antivirusprogram ikke blokkerer Bix.
  4. Sjekk at du har adgang til Bix via File Manageren som du finner på denne siden: https://login.one.com/cd.

3. Kontakt One.com Support:

Du kan enten kontakte supporten via den innebygde support-funksjonen i Bix Windows programmmet eller ved å maile eller chatte med supporterne via websiden på:
https://www.one.com/no/support.

Tips:
Når du kontakter en av våre supportere, er det til stor hjelp viss du gir dem en detaljert beskrivelse av problemet ditt. Ofte er det også en god idé å inkludere et "screendump" av feilen, og informasjon om hvilken versjon av Windows du har installert. Våre supportere kan også spørre deg om å få opplyst detaljer fra Bix loggen, for å hjelpe deg å løse problemet.