Bruke Exchange Active Sync på iPhone

Exchange Active Sync (EAS) er en protokoll som kan brukes til å synkronisere e-post, kalender og kontakter. Hos One.com kan du bruke Exchange Active Sync på iPhone, iPad og Android-mobiler.

Merk: Avhengig av hvilken versjon av iOS du har, så kan instruksjonene for å sette opp Exchange Active Sync variere litt. Vi har brukt iOS 7.0.6 i denne guiden. Kontakt vår support, hvis du har bruk for mer hjelp.
  1. Velg Innstillinger
  2. Gå nedover og velg Mail, kontakter, kalendere
  3. Velg Legg til konto
  4. Velg Exchange
  5. Skriv inn e-postadressen din
  6. Skriv inn passordet for e-postkontoen.
  7. Legg til en beskrivelse av kontoen
  8. Velg Neste
  9. I feltet Server skriv: m.one.com
  10. La domene-feltet være tomt
  11. Skriv inn brukernavnet. Brukernavnet ditt er det samme som hele den e-postadresse du opprettet i Kontrollpanelet.
  12. Velg Neste
  13. Velg hva du ønsker å synkronisere ved å aktivere/deaktivere de forskjellige mulighetene:

- E-post
    - Kontakter
    - Kalendere

Merk: Synkronisering av Påminnelser og Notater støttes ikke.

14. Velg Lagre

Ønsker du å endre perioden for synkronisering av e-post?

Som standard er synkronisering av e-post satt til 1 uke.

1. Velg Innstillinger
  2. Gå nedover og velg Mail, kontakter, kalendere
  3. Velg kontoen for Exchange Active Sync
  4. Gå nedover og velg Synkroniser e-post for
  5. Velg perioden du ønsker å synkronisere

Bruke Exchange Active Sync på Android
Hva er Exchange Active Sync?