Bruke Exchange Active Sync på Android

Exchange Active Sync (EAS) er en protokoll som kan brukes til å synkronisere e-post, kalender og kontakter. Hos One.com kan du bruke Exchange Active Sync på iPhone, iPad og Android-mobiler.

Merk: Avhengig av hvilken Android-versjon du har, så kan måten du setter opp Exchange Active Sync variere litt, fra det vi har beskrevet her. Kontakt vår support, hvis du har bruk for mer hjelp.
  1. Trykk på Innstillinger
  2. Under Kontoer, trykk Legg til konto
  3. Trykk Microsoft Exchange ActiveSync
  4. Skriv inn e-postadressen din
  5. Skriv inn passordet til e-posten
  6. Trykk på Manuelt oppsett
  7. La domene-feltet være tomt, hvis det finnes et.
  8. Skriv inn brukernavnet. Brukernavnet ditt er det samme som hele den e-postadresse du opprettet i Kontrollpanelet.

Merk: Dersom domenet og brukernavn skrives i samme felt, skal du kun skrive brukernavnet ditt.

9. Skriv passordet til e-posten.
  10. I feltet Exchange server skriv: m.one.com
  11. Velg Bruk sikker forbindelse SSL
  12. Velg Godta alle SSL-sertifikater
  13. Velg Neste
  14. Velg de Kontoalternativer du ønsker
  15. Velg Neste
  16. Velg innstillinger under Kontoalternativer
  17. Velg Neste
  18. Skriv inn et navn for kontoen
  19. Velg Fullfør

Bruke Exchange Active Sync på iPhone
Hva er Exchange Active Sync?