WebCreator problemen oplossen

De WebCreator start niet

Indien het pop-up scherm met de WebCreator niet verschijnt, zorg dan dat eventuele pop-up blockers uitgeschakeld zijn. Dit kan een toolbar of specifieke popup blocker software zijn. Zet deze buiten werking en sta pop-ups toe voor uw domein.

Om de interne pop-up blocker in Internet Explorer uit te schakelen, kies Tools -> Pop-up Blocker -> Pop-up Blocker Settings.

De pop-up blokkering in Internet Explorer uitschakelen. Navigeer in het gereedschappen menu van Internet Explorer. De pop-up blokkering instellen.

Dit opent het volgende venster:

Pop-ups op uw One.com domein toelaten.

Voer uw domeinnaam in (bijv. example.com) en klik Add.

De oorspronkelijke website is vervangen door een sjabloon

Indien een nieuwe index.html pagina is gemaakt, wordt de oorspronkelijke index.html hernoemd naar index.html-061123-1401.html (de nummering kan verschillend zijn). Om het oorspronkelijke index-bestand terug te zetten als beginpagina, verwijderd de nieuwe en hernoem het index.html-061123-1401.html bestand naar index.html.

Oorspronkelijke webpagina herstellen wanneer deze door een template is vervangen.