Windows Mail instellen

Open Windows Mail en kies Tools. Klik Accounts....

Het instellen van Windows Mail met One.com.

Klik op de Add... (Toevoegen) knop.

Een account toevoegen in Windows Mail.

Kies E-Mail Account en klik Next.

Selecteer het account type.

Voer uw Display name (naam) in en klik Next.

Voer een weergavenaam in voor het afzenderveld van het uitgaande bericht.

Voer het e-mailadres in bij E-mail address en klik Next.

Type uw e-mailadres in.

Selecteer IMAP en vul imap.one.com in bij Incoming mail (IMAP) server .

Bij uitgaande e-mail server (SMTP), vult u send.one.com in. Outgoing server requires authentication moet zijn aangevinkt.

E-mailservers voor IMAP en SMTP instellen in Windows Mail.

Voer uw e-mailadres en password (wachtwoord) in zoals u dat zelf in het Configuratiescherm heeft aangemaakt (Kijk ook bij Create new mail account (Nieuwe mail account maken)).

Type het e-mailadres en wachtwoord in zoals deze zijn aangemaakt in het Configuratiescherm.

U heeft het opzetten van een mail account voltooid. Klik Finish.

Voltooi de e-mail account instellingen in Windows Mail met One.com.

Configuratie van de One.com SMTP server in Windows Mail

Kies de zojuist gemaakte account en klik op de Properties (Eigenschappen) knop.

Configuratie van de SMTP server in Windows Mail met One.com.

Kies de tab Advanced. Bij Outgoing mail (SMTP) (uitgaande e-mail) vult u 465 in en selecteer This server requires a secure connection (SSL). Bij Incoming mail (IMAP) (inkomende e-mail) vult u 993 in en selecteer This server requires a secure connection (SSL).

Voer 2525 in als poort voor de uitgaande server.

Klik Ok.