Update creditcardgegevens voor automatische afschrijving

Klik op Control Panel (Configuratiescherm) om in te loggen.

Log in op het Configuratiescherm

Voer uw domeinnaam en wachtwoord in, en klik op Log on.

Voer uw domeinnaam en wachtwoord in

Klik op Subscription (Abonnement)

Klik op Abonnement

Zorgt u er voor dat het vakje "De jaarlijkse abonnementskosten worden afgeschreven van uw creditcard." is aangevinkt en klik Update Card (Bijwerken).

Vink het automatische afschrijving vakje aan

Voer uw creditcardgegevens in en klik op Update Card (Bijwerken). Uw creditcardgegevens, voor automatische vernieuwing, zijn nu bijgewerkt.

Voer uw Creditcardgegevens in

Let op: Als u nog een openstaande factuur heeft op uw bestelling, moet deze eerst voldaan worden, voordat u uw credit card gegevens kunt aanpassen.