Windows Phone Instellen

Kies add an account.

Microsoft Outlook Mobile instellen met One.com.

Kies advanced setup

Een nieuwe e-mailaccount selecteren.

Vul het e-mailadres in.

Vul het wachtwoord in dat u heeft aangemaakt in het configuratiescherm bij e-mailbeheer.

Kies Next.

Voer het wachtwoord in dat u voor dit e-mailadres heeft gekozen.

Kies Internet email.

Het automatische vakje moet worden uitgevinkt om de account handmatig in te stellen.

Vul de naam in die zichtbaar moet zijn in verzonden e-mails.

Vul een naam in voor het e-mailaccount.

Vul imap.one.com in bij inkomende mailserver.

Selecteer de e-mail provider via het drop down menu.

Kies IMAP4 in het drop-down menu bij account type.

Vul het e-mailadres in bij Username en vul het wachtwoord in dat u heeft aangemaakt in het configuratiescherm bij e-mailbeheer.

Type de naam en de weergavenaam van de account in.

Vul send.one.com in bij uitgaande mailserver (SMTP).

Let er op dat de vinkjes aan staan voor Outgoing server requires authentication en Use the same username and password for sending email

Let er op dat de vinkjes aan staan voor Require SSL voor zowel inkomende als uitgaande mail.

Selecteer IMAP als account type in Outlook Mobile.

Selecteer hoe vaak u wilt dat uw telefoon e-mails ontvangt/verzend in het drop-downmenu.

Kies sign in om de handleiding af te sluiten.

Geef uw e-mailadres in als gebruikersnaam..