Windows Live Mail 2011 instellen

Klik Accounts

Klik op Accounts in de menubalk

Klik Email

Klik op het E-mail-icoon in het menu

Voer uw Email address en Password in. Voer uw Display name in en klik Next

Voer uw e-mailadres, wachtwoord en naam in

Selecteer IMAP als Server type. Voer imap.one.com in als Server address en port 993. Vink Requires a secure connection (SSL). Als Logon user name voert u uw volledige e-mailadres in. Uw uitgaande Server Address is send.one.com. De uitgaande poort is 465 en vink het vakje Requires Authentication en Requires a secure connection (SSL) aan bij uitgaande server.

De configuratie is klaar en uw account is toegevoegd, klik Next en het e-mailprogramma zal uw mailaccount voor de eerste maal synchroniseren.

Configureer imap en smtp server

Klik Finish om de installatie te voltooien.

Uw e-mailaccount werd toegevoegd