Virus- en spamfilter configureren

De spam- en virusfilter kan worden gebruikt als een "enkele e-mailbeheerder" en als een beheerder voor het gehele domein. Dit voorbeeld geeft weer hoe u deze kunt instellen als een "domeinbeheerder".

Open www.one.com en selecteer Control Panel (Configuratiescherm).

Selecteer Configuratiescherm om de virus- en spamfilter in te stellen

Voer het Domain (Domein) en Password (Wachtwoord) van het codeformulier in. Klik op Log on(Inloggen).

Log in op het Configuratiescherm om de virus- en spamfilter in te stellen.

Selecteer Virus & Spam

Klik op het Virus- en Spamfilter icoon in het Configuratiescherm.

Selecteer het e-mailadres dat u wilt beschermen en klik opEdit (Bewerken)

Selecteer het e-mailadres waarvan u de virus- en spaminstellingen wilt aanpassen.

Bepaal uw instellingen voor de virus- en spamfilter en klik op Save (Opslaan).(Lees de toelichting op de site voor meer informatie)

Bepaal uw virus- en spaminstellingen.