Virus- en spamfilter configureren

De spam- en virusfilter kunnen alleen gebruikt worden door de beheerder of een gastgebruiker met dit gebruikersrecht. Dit voorbeeld laat zien hoe u het kunt instellen als beheerder.

Open www.one.com en selecteer Control Panel (Configuratiescherm).

Selecteer Configuratiescherm om de virus- en spamfilter in te stellen

Voer het Domain (Domein) en Password (Wachtwoord) van het codeformulier in. Klik op Log on(Inloggen).

Log in op het Configuratiescherm om de virus- en spamfilter in te stellen.

Selecteer Virus & Spam

Klik op het Virus- en Spamfilter icoon in het Configuratiescherm.

Selecteer het e-mailadres dat u wilt beschermen en klik opEdit (Bewerken)

Selecteer het e-mailadres waarvan u de virus- en spaminstellingen wilt aanpassen.

Bepaal uw instellingen voor de virus- en spamfilter en klik op Save (Opslaan).(Lees de toelichting op de site voor meer informatie)

Bepaal uw virus- en spaminstellingen.